Utöver den självklara inhemska maten som fish and chips så kan du hittar mat från flera olika kulturer och länder att äta i Blackpool. En av de lite mer exklusiva restaurangerna är Kwizeen, de serverar mat lagad på lokalt producerade råvaror och ligger verkligen i tiden. En annan fin restaurang med god mat är Pleasure beachs White tower restaurant. Utöver dessa kommer du att hitta mängder av olika restauranger och snabbmatställen, här finns något för de flesta när hungern gör sig påmind.

Restauranger

En av de bästa restaurangerna i Blackpool serverar faktiskt indisk mat, det är The Jali som ligger i Carlton Hotell. De har fått anmärkningsvärda priser och använder bara färska toppingredienser i sina rätter. Prova även La Fontana på Clifton Street eller smaka på kontinenten på The Blues Bar & Brasserie som ligger i Big Blue Hotel. Båda dessa håller en hög kvalitet på sina rätter och serverar även inhemska som Lancashire Hot Pot, Pilling Lamb och lokala ostar och färsk fisk från havet.

Det finns även en hel del olika caféer, barer, tearooms, pubar och mycket annat att prova på med goda snacks och lättare rätter.

Mer om resor

Booking.com